Law Firm Trojani

AV. ERION XHEPA

Avokat Erion Xhepa është partner në firmën ligjore qe nga viti 2018 dhe ndjek një pjesë të madhe të cështjeve të saj.

Av. Erion Xhepa është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, në Universitetin Shteteror te Tiranes në vitin 2006 dhe ka një eksperienë të gjatë pune si konsulent ligjor dhe avokat, ku është i specializuar në cështja të tilla si privacia e të dhënave, cështje të marrëdhënieve të punës, regjistrimit te markave dhe patentave, telekomunikacionit, etj. 

Ai është lektor në Universitetin Shtetëror të Tiranës, ku jep lëndën e Filozofisë së të Drejtës. 

Law Firm Trojani

Blv. ‘Gjergj Fishta’, ndertesa 24, Hyrja 3, kati 2, ap.7, Tirana, Albania.

PHONE: +355 67 341 5984 

© ALL RIGHTS RESERVED

LAW FIRM TROJANI 2023